Δωρεά του Επιμελητηρίου Έβρου προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:22
422 0

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά ειδικότερα τις αυξημένες ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του ιατρικού – νοσηλευτικού – διοικητικού προσωπικού που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, αποφάσισε τα κάτωθι:

  1. Τη δωρεά δυο αναπνευστήρων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
  2. Καλεί όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου επιθυμούν και δύνανται να συμβάλλουν στον αγώνα του εθνικού συστήματος υγείας για την προστασία των ελλήνων πολιτών καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για τη κάλυψη αναγκών του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο αριθμός Λογαριασμού που θα κατατίθενται τα χρήματα είναι GR0408800100003010300383200 Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου (δικαιούχος Επιμελητήριο Έβρου).

Το Επιμελητήριο Έβρου, ως φορέας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αλλά και της τοπικής κοινωνίας θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την ηρωική προσπάθεια των ελλήνων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Η αξία της αλληλεγγύης αποδεικνύει σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, τη θετική και αποτελεσματική συμβολή της στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας ανθρωπιστική κρίσης. 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Σχετικά άρθρα

Βασίλης Πορτοκαλίδης: Αγρότης τρίτης γενιάς από τον Έβρο φτιάχνει την καλύτερη σάλτσα ντομάτας στον κόσμο

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Δεκεμβρίου 2021 0
Η μυστική συνταγή και το κλίμα του Έβρου «απογειώνουν» γεύση και προσδίδουν ποιότητα. Ποια είναι η ιστορία του Βασίλη Πορτοκαλίδη.…