Δωρεά του Επιμελητηρίου Έβρου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 22 Δεκεμβρίου 2018
609 0

Επίσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου κου Χριστόδουλου Τοψίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης.

Η επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Τοψίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου.

Ο κ. Τοψίδης στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και στους δασκάλους του σχολείου για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά.

Τόνισε επίσης πως το Επιμελητήριο Έβρου και η Διοίκησή του θα είναι πάντα αρωγοί στο πολύ σημαντικό αυτό έργο που υλοποιείται στην περιοχή μας μέσα από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και ευχήθηκε σε γονείς, μαθητές και δασκάλους η Νέα Χρονιά να τους δώσει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής και ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Διεύθυνσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε έναν εκτυπωτή και παιδαγωγικό υλικό για τη κάλυψη αναγκών των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Βαρύς ο Χειμώνας για τους αγρότες του Έβρου! Καμμία δέσμευση του ΥπΑΑΤ για τις αποζημιώσεις τους & για τη συνδεδεμένη ενίσχυση τους!”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2018 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός…

Δείτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2016 0
Πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ. Η εκπαίδευση εκτελέσθηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2016…