Επίσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου κου Χριστόδουλου Τοψίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης.

Η επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Τοψίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου.

Ο κ. Τοψίδης στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και στους δασκάλους του σχολείου για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά.

Τόνισε επίσης πως το Επιμελητήριο Έβρου και η Διοίκησή του θα είναι πάντα αρωγοί στο πολύ σημαντικό αυτό έργο που υλοποιείται στην περιοχή μας μέσα από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και ευχήθηκε σε γονείς, μαθητές και δασκάλους η Νέα Χρονιά να τους δώσει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής και ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Διεύθυνσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε έναν εκτυπωτή και παιδαγωγικό υλικό για τη κάλυψη αναγκών των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΕπί Σεπτοίς Εγκαινίοις της Μεγάλης Εκκλησίας της Του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)
Επόμενο άρθροΈλεγχοι ενόψει των εορτών στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου