Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για τους αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος στον Άλιμο!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:34
492 0

Τρία μετάλλια ήταν ο απολογισμός των αθλητών του Κότινου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ για Άτομα με Αναπηρίες που διεξήχθη στις 21 & 22 Μαΐου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο της Αττικής.

Ο Λάζαρος Τέλογλου κατέκτησε το χρυσό (1ος) στην κατηγορία του (TT9-10), ενώ ο Παναγιώτης Ιωάννου ήταν 3ος (χάλκινο) στην κατηγορία του (TT6). Το άλλο χρυσό το πήρε ο Αλατσατιανός.

Το δελτίο Τύπου του Κότινου:

«Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ 2016, που έγινε το διήμερο 21 & 22 Μαΐου 2016 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο.

Στη δεύτερη μόλις συμμετοχή, σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Άτομα με Αναπηρίες, ο Σύλλογος μας, με Τέλογλου, Ιωάννου και Αλατσατιανό, κατέκτησε την 1η θέση στο ομαδικό, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του ΠΑ.Σ.Κ.Α. με 2-0, μετά από συναρπαστικούς αγώνες.

Στο ατομικό ο Λάζαρος Τέλογλου κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία του (TT9-10), ενώ ο Παναγιώτης Ιωάννου ήταν 3ος στην κατηγορία του (TT6).

Καλές και ελπιδοφόρες οι συμμετοχές της Μαρίας Κυριακίδου και της Έλσας Ταχαή, που κάνουν τα πρώτα τους «βήματα» στο άθλημα.

Τους αθλητές μας καθοδήγησε, σε όλους τους αγώνες του τουρνουά, η προπονήτριά μας και παλιά πρωταθλήτρια του πινγκ-πονγκ, Δάφνη Δεληγιάννη.

Ευχαριστούμε τον ΠΑ.Σ.Κ.Α. για τη πολύ καλή συνεργασία μας, καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Χρόνη Πολίτση, για τις βοήθειες και το διαρκές του ενδιαφέρον, για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρειά και την πόλη μας».

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες:

Δείτε βίντεο από τους αγώνες:

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «ΦΟΙΝΙΚΑΚΙ 2016» στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2016 0
Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρουπολη στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά κοριτσιών Δημοτικού  το «ΦΟΙΝΙΚΑΚΙ 2016»που διοργάνωσε ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα…

Γιάννης Βαταμίδης: “Με την επιστροφή του Γρηγόρη Ζάχου από την Ολλανδία , θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη εκδήλωση τιμής στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή”

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2017 0
Ακούστε τον κ. Γιάννη Βαταμίδη – Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ,  σε όσα ανέφερε στην πρωινή…