Δύο χρυσά μετάλλια για τον Καρυπίδη στη Νάουσα!

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:12
565 0

Με δύο μετάλλια και μάλιστα χρυσά στις αποσκευές του επιστρέφει από τη Νάουσα ο Δημήτρης Καρυπίδης!

Ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ. & 100μ. ύπτιο στην 10η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νάουσας.

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Καρυπίδης έγραψε:

«2 χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα είναι ο απολογισμός των αγώνων στην “10η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες” 50μ & 100μ ύπτιο τα αγωνίσματα που συμμετείχα. Αν και δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τους χρόνους μου αυτοί οι αγώνες ήταν ένα καλό τεστ σε μια σειρά αγώνων που έρχονται… Ευχαριστώ πολύ τον επί 20ετίας κολλητό μου Κωνσταντίνο για την πολύτιμη βοήθειά του και φυσικά τον προπόνητη μου που είναι δίπλα μου ανελλιπώς στηριζοντάς με».

Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του Δημήτρη Καρυπίδη και δίπλα στον Εβρίτη αθλητή είναι ο προπονητής του Γιώργος Τυλιγαδάς.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια στον αθλητή Καραξάνη Άγγελο-Ευγένιο απο τον Αντιδήμαρχο Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαΐου 2017 0
Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας ΚΑΡΑΞΑΝΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΕΥΓΕΝΙΟ ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ Κατηγορίας (Παίδων και Κορασίδων) στις 13-5-2017…

Απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων το Σάββατο 28-1-2017 στο γήπεδο XANTHI FC ARENA

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιανουαρίου 2017 0
H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το…