Δύο χρυσά ο Καρυπίδης και ένα χρυσό ο Μιχαλεντζάκης στο Βερολίνο!

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:22
544 0

Νέες επιτυχίες για τους Εβρίτες αθλητές οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά σε ακόμα μία διοργάνωση, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμοι για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο το Σεπτέμβρη.

Στο «IDM Berlin 2016» στη Γερμανία λοιπόν ο Δημήτρης Καρυπίδης πήρε 2 χρυσά μετάλλια καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα 200μ. ελεύθερο και 200μ. ύπτιο, κάνοντας παράλληλα μεγάλα ατομικά ρεκόρ. Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του (S9) και την 4η θέση σε όλες τις κατηγορίες στα 100μ. πεταλούδας με επίδοση 1’01″48.

Συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και στους προπονητές τους Γιώργο Τυλιγαδά και Τάσο Καλλιτσάρη!

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Δημάρχου Αλεξανδρούπολης προς την ομάδα νεανίδων «Νίκης Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιανουαρίου 2018 0
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά την ομάδα νεανίδων «Νίκη Αλεξανδρούπολης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕ Θράκης- Αν.…

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάχθηκε η Πράξη «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου  “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” του Δήμου Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουλίου 2019 0
Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάχθηκε η Πράξη «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”…