Δ.Ε.Υ.Α.Α.: Η σωστή χρήση του νερού, είναι Πολιτισμός, είναι ανάγκη, είναι ΖΩΗ!

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:40
98 0

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό (World Water Day) καθιερώθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 22 Δεκεμβρίου του 1992, που όρισε την 22α Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το νερό.

Το νερό δεν παύει να είναι ένας σύμμαχος της ανθρωπότητας απέναντι στην πρόληψη ασθενειών που την μαστίζουν ανελέητα.  

Αν  αναλογιστούμε ότι στον  πλανήτη μας 2,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν χωρίς ασφαλές νερό, τότε με μεγαλύτερη ευκολία θα κατανοήσουμε, ότι  δεν πρέπει να το υπολογίζουμε ως  κάτι δεδομένο. 

Φίλες και φίλοι, 

η Δ.Ε.Υ.Α.Α. και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σας υπόσχονται  ότι θα κάνουν τα πάντα, ούτως ώστε  να παρέχουμε  μόνιμα και αδιάλειπτα  στους Δημότες  καθαρό νερό,  άριστο σε ποιότητα και ικανό σε ποσότητα.

Τον τελευταίο καιρό γίναμε όλοι μάρτυρες των καταστροφών που υπέστη το δίκτυο ύδρευσης, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα πολλά χωριά να μείνουν χωρίς νερό. Τα συνεργεία μας δουλεύουν ακατάπαυστα για τις όποιες αποκαταστάσεις και γίνονται ήδη μελέτες και  ανάλογα έργα, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη παροχή νερού στους δημότες μας, έχοντας μεγάλο αντίπαλο τα στοιχεία της φύσης από τη μια και τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες των καιρών μας από την άλλη.

Με την  ευκαιρία λοιπόν της Παγκόσμιας ημέρας του νερού, ζητάμε από τους δημότες μας την ευαισθητοποίηση τους,  ως προς την ορθή χρήση  των υδάτων.  Ο Δήμος μας θα είναι παρών  και  αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται μέσα από καμπάνιες, καλλιτεχνικές ή άλλες προσεγγίσεις που αφορούν την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων στην καθημερινότητά μας. 

Ας βοηθήσουμε όλοι, με τον τρόπο μας, να μη χάνεται ούτε μια σταγόνα νερού.

 

Η σωστή χρήση του νερού, είναι Πολιτισμός

Η σωστή χρήση του νερού, είναι ανάγκη.

Η σωστή χρήση του νερού, είναι ζωή.

Η ζωή μας!

 

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ

 

#WorldWaterDay #deyaa #dimos_alexandroupolis #alexandroupoli #water #savewater

Σχετικά άρθρα

«Ιδρύεται Κέντρο Ημέρας για την άνοια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Αυγούστου 2018 0
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας ιδρύεται Κέντρο Ημέρας για τους πάσχοντες από άνοια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.…