Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης: «Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Νοεμβρίου 2019
136 0

«Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης» Από τον κύκλο εκδηλώσεων του Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης αφιερωμένες στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ένα ζητήμα που μας αφορά όλους, θα βρεθεί στο επίκεντρο της επόμενης ενημερωτικής εκδήλωσης του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Αλεξανδρούπολης.

Ποιες είναι οι αιτίες του άγχους στο περιβάλλον εργασίας;

Πόσο και πως μας επηρεάζει;

Πως μπορούμε να το διαχειριστούμε αποτελεσματικά και να το αντιμετωπίσουμε οριστικά;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει η ψυχολόγος Λίλιαν Μπασδάνη που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Διοίκησης του ΔΙΕΚ και θα ενημερώσει τους σπουδαστές αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο την Τρίτη 12/11 στις 3 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Π.Ζηκουρίδης».

Αφορμή διοργάνωσης της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι ίδιοι οι καταρτιζόμενοι στη μονάδα εκπαίδευσης, οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εν λόγω θέμα.

Στο πλαίσιο φιλοξενίας ενημερωτικών δράσεων με σκοπό την προώθηση της μάθησης με εναλλακτικούς τρόπους, η Διοίκηση του ΔΙΕΚ ανταποκρίθηκε στο αίτημα.

«Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης»: ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των εργαζομένων στη σύγχρονη κοινωνία και που σίγουρα όλοι μας θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και θα είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Ψήφισμα της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2018 0
Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κατά τη συνεδρίαση της 7ης Φεβρουαρίου 2018, με αφορμή την…

Εσχάτη εκ Σμύρνης  Εκκλησιαστική Γραφή του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2018 0
Εσχάτη εκ Σμύρνης  Εκκλησιαστική Γραφή του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου   Η τελευταία προ της Μικρασιατικής Καταστροφής επιστολή του Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου…