Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης: «Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Νοεμβρίου 2019
198 0

«Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης» Από τον κύκλο εκδηλώσεων του Δ.Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης αφιερωμένες στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ένα ζητήμα που μας αφορά όλους, θα βρεθεί στο επίκεντρο της επόμενης ενημερωτικής εκδήλωσης του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Αλεξανδρούπολης.

Ποιες είναι οι αιτίες του άγχους στο περιβάλλον εργασίας;

Πόσο και πως μας επηρεάζει;

Πως μπορούμε να το διαχειριστούμε αποτελεσματικά και να το αντιμετωπίσουμε οριστικά;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει η ψυχολόγος Λίλιαν Μπασδάνη που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Διοίκησης του ΔΙΕΚ και θα ενημερώσει τους σπουδαστές αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο την Τρίτη 12/11 στις 3 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Π.Ζηκουρίδης».

Αφορμή διοργάνωσης της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι ίδιοι οι καταρτιζόμενοι στη μονάδα εκπαίδευσης, οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εν λόγω θέμα.

Στο πλαίσιο φιλοξενίας ενημερωτικών δράσεων με σκοπό την προώθηση της μάθησης με εναλλακτικούς τρόπους, η Διοίκηση του ΔΙΕΚ ανταποκρίθηκε στο αίτημα.

«Εργασιακό στρες: αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης»: ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των εργαζομένων στη σύγχρονη κοινωνία και που σίγουρα όλοι μας θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και θα είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Αδαμίδης: «Ανάγκη προκήρυξης θέσεων νοσηλευτών στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2019 0
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ως συνέπεια της πολυετούς μνημονιακής απαγόρευσης διορισμών,…

Τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Κοινότητας Φάρος Αλεξανδρούπολης: με θέμα “Η Ευρώπη των Κοινοτήτων στη μάχη για την αειφορία”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαΐου 2019 0
Υπερκομματικό διάλογο με τρεις υποψηφίους ευρωβουλευτές διοργανώνει η Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης, αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 6μμ στο Grand…