Ρίζος Δημήτρης: «Θα παραιτηθώ αν… »

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Αυγούστου 2017
442 0

Με δηλώσεις του στον Δημήτρη Κολιό και στον Maximum fm 93,6 πριν λίγο ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος δήλωσε ότι αν δεν υπάρξει η αρχή της ισότητας στο ασφαλιστικό ώστε οι επιβαρύνσεις να είναι δίκαια κατανεμημένες σε όλους, τότε θα παραιτηθεί.

“Θα παραιτηθώ αν πάλι κάποιες ομάδες μείνουν στο απυρόβλητο και την πληρώσουν πάλι οι ίδιοι” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρίζος.

Αναφορικά με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και βουλευτών του Συριζα για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων, ο κ. Ρίζος δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση οι βουλευτές δεν χαρακτήρισαν τον Δήμαρχο πνευματικά ανεπαρκή. Ζήτησε να επικρατήσει ψυχραιμία και τόνισε ότι οι βουλευτές Έβρου του Συριζα παρακολουθούν τις εξελίξεις έχουν πληροφόρηση και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται εκεί που χρειάζεται.

Ακούστε τον βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Ρίζο Δημήτρη.

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Ζιώγας: “Πέραν από τον κ. Μπουμπόπουλο συνεργαζόμαστε και με τον κ. Παπουτσέλη που είναι υπεύθυνος του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2018 0
Ακούστε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Χρήστο Ζιώγα σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM…

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου: “Η πρόσθεση μας είναι: να έχουμε ανανέωση και να δημιουργήσουμε φρέσκια και νέα παράταξη”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Νοεμβρίου 2018 0
Ακούστε την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Έβρου κ. Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM…

Πέτρος Κυριακίδης: “Ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο το τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Νοεμβρίου 2020 0
Ακούστε τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης κ. Πέτρο Κυριακίδη σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM FM 93,6 και στο…