Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέων στην Ορεστιάδα… Ένας μουσικός θεσμός γεννήθηκε

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:57
1194 0

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 το 3ο Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέων που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Παιδιά και νέοι πλημμύρισαν το χώρο με τις φωνές τους και ταξίδεψαν μουσικά τους παριστάμενους μέσα από γνωστές μελωδίες και τραγούδια.

«Χάρη στη συμμετοχή των δραστήριων ωδείων και συλλόγων της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου, που έχουν αγκαλιάσει το Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέων, μπορούμε πλέον να μιλάμε για ένα νέο μουσικό θεσμό στην περιοχή» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Συμμετείχαν οι

  • Παιδική – Νεανική Χορωδία «Εν Ορεστιάδι» του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας
  • Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου «Ιωάννης Δαμασκηνός»
  • Μουσική Σχολή Ράλλη
  • Παιδική Χορωδία του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»
  • Παιδική Χορωδία Ωδείου «Θρακία Μούσα»

Στο 3ο Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέων παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Βενετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Χρήστος Ορμανλίδης, εκπρόσωπος της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Σχετικά άρθρα

Φωταγωγήθηκε το μεγαλύτερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δήμο Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2017 0
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου, παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη η…

Οι ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ στην Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2017 0
Οι ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ αυτή τη φορά μεταφέρουν την Καστροπολιτεία του ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και γενικά τον Βόρειο ΕΒΡΟ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, σε μία βραδιά…