Αγρότης-παραγωγός λαχανικών (μπρόκολα, λάχανα) διαπίστωσε τα τρία-τέσσερα προηγούμενα χρόνια ότι του έκλεβαν από τις καλλιέργειές του σημαντικές ποσότητες παραγωγής.

Σημαντικές ποσότητες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το evros-news, αγρότης-παραγωγός λαχανικών (μπρόκολα, λάχανα), διαπίστωσε τα τρία-τέσσερα προηγούμενα χρόνια ότι του έκλεβαν από τις καλλιέργειές του σημαντικές ποσότητες παραγωγής.

Φέτος επαναλήφθηκε η κλοπή και αποφάσισε να κάνει οτιδήποτε μπορεί προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει και να εντοπίσει τους θρασύτατους δράστες.

Προμηθεύτηκε κάμερες και τις τοποθέτησε σε ένα από τα χωράφια με τις καλλιέργειες. Διαπίστωσε από την καταγραφή πως κάτοικος από την περιοχή, και συγκεκριμένα από χωριό του Τριγώνου, ήταν αυτός που του έκλεβε τις ποσότητες λάχανων και μπρόκολων.

Μάλιστα, ένα βράδυ του έστησε καρτέρι και τον… τσάκωσε επ’ αυτοφώρω να κλέβει τη σοδειά του.

Αρκετές χιλιάδες ευρώ

Το θύμα πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας με το βίντεο-ντοκουμέντο και κατήγγειλε τον κλέφτη, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν αυτές τις ημέρες στη σύλληψή του και στον σχηματισμό δικογραφίας, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Ο συλληφθείς, βλέποντας ότι θα έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, προσφέρθηκε να αποζημιώσει το θύμα καταβάλλοντας ένα ποσό για φέτος, αλλά η ζημιά που υποστηρίζει ο παραγωγός ότι έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΚριτού Κριτής: Το Κτηματολόγιο “πετάει το μπαλάκι” στον πολίτη να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων”
Επόμενο άρθροΠέρασε από την Γερουσία η αμυντική συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας – Ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης