ΕΒΡΟΣ: Συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:04
152 0

Ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020-2021, συνεδριάζουν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο 2020-2021.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη).

Λόγω της επιδημιολογικής κρίσης που διανύουμε με την εξάπλωση του covid-19, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και συγχρωτισμός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σ.Ο.Π.Π., θα τηρηθούν αυστηρά τα εξής: 

α) θα παραβρεθούν στη σύσκεψη αποκλειστικά οι αποδέκτες της πρόσκλησης,

β) κάθε φορέας θα αποστείλει έναν μόνο εκπρόσωπο και

γ) θα ληφθούν από τους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

Σχετικά άρθρα

“«Δημοτική Επαναφορά» – Χρήστος Καζαλτζής: “Οργή, αγανάκτηση, θλίψη και αποτροπιασμός για όσα έγιναν στο Φυλάκιο”!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2022 0
Οργή, αγανάκτηση, θλίψη και αποτροπιασμός”. Αυτά είναι τα πρώτα συναισθήματα που νιώσαμε, βλέποντας όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/1ου στο…

Αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Οκτωβρίου 2020 0
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων της Αλεξανδρούπολης στο αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό…