Εγκαταστήστε την εφαρμογή Radiomax 93.6 στο κινητό & στο tablet σας!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:17
1077 0

Εγκαταστήστε την εφαρμογή του MAXIMUM FM 93,6 στο smartphone & στο tablet σας και ακούστε τον αγαπημένος σας ραδιοφωνικό σταθμό όπου κι αν βρίσκεστε! 

Τώρα ο MAXIMUM FM 93,6 βρίσκεται στην τσέπη σας χάρη στην εύχρηστη εφαρμογή!

Μία χρηστική εφαρμογή που σας δίνει την ευκαιρία να είστε σε διαρκή άμεση διαδραστική επαφή με το αγαπημένο σας ραδιόφωνο!

Κάθε στιγμή από το κινητό σας ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα του σταθμού, κάντε άμεση κλήση, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.radiomax.gr, στείλτε sms στο στούντιο, στείλτε φωνητικό μήνυμα με παράπονα, καταγγελίες η προτάσεις.

Απολαύστε την αμεσότητα στην επικοινωνία στέλνοντας φωτογραφία και μίνι βίντεο. Αξιοποιήστε όλα τα social media του σταθμού.

Ο αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός βρίσκεται πλέον στα χέρια σας κάθε στιγμή 24/7

Σχετικά άρθρα

ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Σεπτεμβρίου 2015 0
Τήν πόλιν τῆς Κομοτηνῆς, ἕδραν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς ἐπεσκέφθη κατ’ ἰδίαν προαίρεσιν και φιλοτιμίαν τό πρωΐ τῆς…

ΙΩΒΗΛΑΙΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2016 0
    Θεόπνευστα κείμενα Πατριαρχικής Διαχρονίας Εικοσιπενταετής ευκλεής και τετιμημένη Πατριαρχική Οιακοστροφία (1991-2016) Πεντηκονταπενταετής Εκκλησιαστική Διακονία (1961-2016)   Ο αοίδιμος…