Εγκαταστήστε την εφαρμογή Radiomax 93.6 στο κινητό & στο tablet σας!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:17
1217 0

Εγκαταστήστε την εφαρμογή του MAXIMUM FM 93,6 στο smartphone & στο tablet σας και ακούστε τον αγαπημένος σας ραδιοφωνικό σταθμό όπου κι αν βρίσκεστε! 

Τώρα ο MAXIMUM FM 93,6 βρίσκεται στην τσέπη σας χάρη στην εύχρηστη εφαρμογή!

Μία χρηστική εφαρμογή που σας δίνει την ευκαιρία να είστε σε διαρκή άμεση διαδραστική επαφή με το αγαπημένο σας ραδιόφωνο!

Κάθε στιγμή από το κινητό σας ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα του σταθμού, κάντε άμεση κλήση, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.radiomax.gr, στείλτε sms στο στούντιο, στείλτε φωνητικό μήνυμα με παράπονα, καταγγελίες η προτάσεις.

Απολαύστε την αμεσότητα στην επικοινωνία στέλνοντας φωτογραφία και μίνι βίντεο. Αξιοποιήστε όλα τα social media του σταθμού.

Ο αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός βρίσκεται πλέον στα χέρια σας κάθε στιγμή 24/7

Σχετικά άρθρα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Διδυμοτείχου: «Το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω covid -19»

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Δεκεμβρίου 2020 0
To Γ. Ν. Διδυμοτείχου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης διότι πολλοί εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί και εξαιρέθηκαν από τα καθήκοντά τους. Αποτέλεσμα…

Η Λαϊκή Συσπείρωση υπέβαλλε αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης , για το ζητήματα πυρασφάλειας και δασοπροστασίας

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2018 0
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης υπέβαλλε αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης…

Χαμός στην Εχίνο! Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε γάμο και “δώρο”-πρόστιμο 15.000 ευρώ στους νεόνυμφους, για υπεράριθμους καλεσμένους!

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Αυγούστου 2020 0
Ξινός θα βγει ο γάμος για ένα ζευγάρι στον Εχίνο της ορεινής Ξάνθης, καθώς μετά από καταγγελία άγνωστων και έφοδο…