ΕΕΒΟΠ: “Παντελής απουσία του Βορείου Έβρου από τις 159 αναπτυξιακές  δράσεις της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:06
449 0

Η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας:

Ο επαγγελματικός κόσμος του Βορείου Έβρου που κατοικεί και δραστηριοποιείται στις δυο βόρειες πύλες του Νομού που αποτελούν και τις πρώτες και στρατηγικότατες της χώρας, εκφράζουμε τη  λύπη μας  για την απουσία  της περιοχής μας από το σχέδιο των 159  αναπτυξιακών δράσεων που ανακοίνωσε η Περιφέρεια .

Έχουμε σημαντικότατες  ανάγκες  και προτεραιότητες που έχουν   να κάνουν  κυρίως με την διαχείριση της  διέλευσης και της επισκεψίμοτητας  , ένα κομμάτι της οποίας είναι τουριστικού χαρακτήρα και το οποίο επιθυμούμε να υπέρπολλαπλασιάσουμε.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι έστω και τώρα  το ανακοινωθέν πρόγραμμα των 159 δράσεων θα εμπλουτιστεί με δράσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πόλεων του βόρειου τμήματος του νομού μας .

Για τον σκοπό αυτό η  συνεργασία μας είναι στη διάθεση της Περιφέρειας.

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή άλλη μία γυναικοκτονία…

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2021 0
Γράφει ο κ. Δημήτρης Στεφανίδης – κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Με αφορμή άλλη μία γυναικοκτονία……

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Παναγιάς Παντανάσσης στο Πόρτο Λάγος

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2018 0
Πρόγραμμα Πανηγύρεως  Παναγιάς Παντανάσσης Την Κυριακή 23-09-2018 στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου…