ΕΕΔΥΕ: «Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ Έξω οι βάσεις και τα ορμητήρια θανάτου από τη χώρα μας»

437 0

«Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Έξω οι βάσεις και τα ορμητήρια θανάτου από τη χώρα μας.»

Οι Επιτροπές Ειρήνης ΑΜΘ με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη Τ. Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη την προσεχή Τετάρτη (3 Οκτωβρίου 2018) καλούμε σε σύσκεψη τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:30 μμ στο Ξενοδοχείο Αθηνά στην Αλεξανδρούπολη, για να συζητήσουμε γύρω από τις εξελίξεις σχετικά με τις στρατιωτικές βάσεις και το ρόλο τους, την δημιουργία νατοϊκής βάσης ελικοπτέρων στην πόλη μας, την δράση των Επιτροπών Ειρήνης. Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε ρόλο σημαιοφόρου των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-ΕΕ βαθαίνει την εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς αυτούς. Θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον ελληνικό και τους γειτονικούς λαούς. Η ανάγκη της λαϊκής κινητοποίησης ενάντια στα σχέδια αυτά προβάλλει επιτακτική.

ΕΕΔΥΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Σχετικά άρθρα

Δημιουργία διακρατικού ελληνοβουλγαρικού διαχειριστικού φορέα του ποταμού Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Δεκεμβρίου 2015 0
Στην δημιουργία ενός διακρατικού ελληνοβουλγαρικού διαχειριστικού φορέα του ποταμού Έβρου και των πλημμυρών, αναφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη ο ειδικός γραμματέας…

Σιώπησε ο ιμάμης της Αγίας Σοφίας

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2021 0
Παρασκηνιακές συγκρούσεις απομάκρυναν τον ιμάμη της Αγίας Σοφίας, γράφει το Spiegel Online. Πολυάριθμα σχόλια για το Κόμμα των Πρασίνων που…