Ειδικά μέτρα προστασίας στα φαρμακεία του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Μαρτίου 2020
337 0

Μετά την απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) για την κήρυξη πανδημίας, σας ενημερώνουμε για τα μέτρα προφύλαξης που θα ισχύσουν άμεσα για ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. 

1. Χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης 

2. Συχνός αερισμός του χώρου 

3. Αποφυγή συνωστισμού εντός του χώρου του φαρμακείου, με την είσοδο 2-3 ατόμων το πολύ, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου μεταξύ τους. 

4. Αποφυγή μετρήσεων πίεσης, σακχάρου, διενέργεια ενέσεων, κλπ, ώστε να διατηρηθεί η απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου μεταξύ τους 

5. Απολύμανση σε τακτά χρονικά διαστήματα των χώρων του φαρμακείου (πατώματα, πάγκοι, κλπ). 

6. Τοποθέτηση πλεξιγκλάς ή άλλου υλικού στον πάγκο του φαρμακείου, για όποιον το θεωρεί σκόπιμο (όπως τα γκισέ των τραπεζών). 

Τα φαρμακεία θα παραμείνουν ανοικτά σε όλη την διάρκεια και στην κορύφωση της πανδημίας, επιτελώντας το έργο μας απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες. 

Για τον λόγο αυτό προχωρούμε στη λήψη των παραπάνω μέτρων που σας κοινοποιούμε, αντιλαμβανόμενοι την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης, έτσι ώστε να συμβάλλουμε και εμείς στο έργο της πολιτείας και να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς την πανδημία.  

Με εκτίμηση, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Τερζής Αναστάσιος 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Αποστόλου Ιωάννης 

Σχετικά άρθρα

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζει συγκεντρώσεις έξω από τα στρατόπεδα 14-18 Απρίλη για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Απριλίου 2021 0
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζει συγκεντρώσεις έξω από τα στρατόπεδα 14-18 Απρίλη για τα δικαιώματα…

Ζευγάρι κούρδων – τούρκοι υπήκοοι- κατέφυγαν στον Έβρο και είναι υπό κράτηση

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2016 0
Δύο τούρκοι πολίτες, ζευγάρι, κουρδικής καταγωγής, πέρασαν παράτυπα στον Έβρο χθες και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης καθώς φέρονται να συνδέονται…