Εκδήλωση για τις σχολικές δραστηριότητες που αφορούσαν την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την αγωγή υγείας και τον πολιτισμό, στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 21 Απριλίου 2016
496 0

DSCN2909

Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξανδρούπολης εκδήλωση για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά το σχολικό έτος 2015-16. Οι σχολικές δραστηριότητες αφορούσαν την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την αγωγή υγείας και τον πολιτισμό.

DSCN2905

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν χαιρετισμοί από τον κ. Αποστολακούδη, Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Έβρου και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν τρία θεατρικά από μαθητές.

DSCN2928

Ακολούθως, η κ. Τσιροπούλου, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της ΔΙΔΕ Έβρου, παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις και τέλος οι μαθητές σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης παρουσίασαν αναλυτικά δώδεκα σχολικές δραστηριότητες μέσω Η/Υ. Ενδεικτικά, μαθητές του 3ου και του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης παρουσίασαν τη δράση ανακύκλωσης τηγανελαίων, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία (μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί περίπου 2000 lt τηγανελαίων από σχολεία του Δήμου) και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης έκαναν μια παρουσίαση για τη γεωθερμία στην Ελλάδα και το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

DSCN2945

ΠΗΓΗ aeiforianews

Σχετικά άρθρα

Κλείδωσε η συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2015 0
Την Δευτέρα ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας-Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με 155 έδρες Την άμεση συγκρότηση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, με τα δύο…