Εκδήλωση Επιμελητηρίου Έβρου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό 120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:14
498 0

Μεγάλη η προσέλευση και το ενδιαφέρον στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κου Φώτη Κουρμούση. Ο Ειδικός Γραμματέας ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό και τις λοιπές δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ιδιώτες. Μετά το πέρας της ομιλίας του απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και ενημέρωσε τους ενδιαφερομένους επαγγελματίες και πολίτες για τη δυνατότητα επικοινωνίας με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους προκειμένου να λαμβάνουν διευκρινίσεις για τη διαδικασία της ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κος Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα κο Κουρμούση για την αποδοχή της πρόσκλησης του φορέα και την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησε την μέγιστη δυνατή απλοποίηση του εξωδικαστικού μηχανισμού, ώστε να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες σ’ αυτόν. Επίσης, επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα ρυθμίσεις οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία που θα δώσουν ανάσα στην πραγματική οικονομία και θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και των θέσεων εργασίας.

 

Σχετικά άρθρα

Στα πλαίσια προγράμματος προληπτικής ιατρικής θα καταπλεύσει στο νησί της Σαμοθράκης το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Οκτωβρίου 2017 0
Στα πλαίσια προγράμματος προληπτικής ιατρικής θα καταπλεύσει στο νησί της Σαμοθράκης το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Ιατροί θα εξετάζουν το κοινό την ΤΕΤΑΡΤΗ 11…