Εκδήλωση προς τιμήν των καθηγητών των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:51
359 0

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως τιμώντας τους καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεώς μας.

Στην εκδήλωση παρακάθισαν πολλοί καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων και οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του Νομού Έβρου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  καλωσόρισε όλους τους καθηγητές και τους ευχήθηκε για την εορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων. Τόνισε πως ο έλληνας καθηγητής και ο δάσκαλος στις μέρες μας απαξιώνεται τόσο από την κοινωνία, όσο και από το κράτος και δεν τους αναγνωρίζεται ανάλογα το σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν για την διαπαιδαγώγηση των αυριανών ελλήνων πολιτών, του μέλλοντος του Έθνους μας. Ακολούθως ο Προϊστάμενος της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Αποστολακούδης ευχήθηκε αναλόγως σε όλους τους καθηγητές.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ σε κάθε έναν καθηγητή δώρισε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της και τα τραγούδια που τραγούδησαν η Τετράφωνη Ευρωπαϊκή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Γρένδα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά άρθρα

Θύμα απάτης ο Γιώργος Κιζιρίδης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιανουαρίου 2021 0
Όπως αναφέρει ο κ. Γεώργιος Κιζιρίδης ΠΡΟΣΟΧΗ!! Πληροφορήθηκα σημερα και με διαφορά μισής ώρας περίπου από δύο επιχειρήσεις της πόλης μας ότι…

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές του Έβρου, την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Αυγούστου 2018 0
Εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές   ΣΧΕΤ: α.…

Ερώτηση Ν. Γκαρά στη Βουλή των Ελλήνων για τα λουκέτα και το κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιανουαρίου 2020 0
Ερώτηση για τα λουκέτα στα τραπεζικά υποκαταστήματα στον Έβρο κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου, Ν. Γκαρά. Στην ερώτησή της η Βουλευτής…