Εκδήλωση προς τιμήν των καθηγητών των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:51
330 0

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως τιμώντας τους καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεώς μας.

Στην εκδήλωση παρακάθισαν πολλοί καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων και οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του Νομού Έβρου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  καλωσόρισε όλους τους καθηγητές και τους ευχήθηκε για την εορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων. Τόνισε πως ο έλληνας καθηγητής και ο δάσκαλος στις μέρες μας απαξιώνεται τόσο από την κοινωνία, όσο και από το κράτος και δεν τους αναγνωρίζεται ανάλογα το σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν για την διαπαιδαγώγηση των αυριανών ελλήνων πολιτών, του μέλλοντος του Έθνους μας. Ακολούθως ο Προϊστάμενος της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Αποστολακούδης ευχήθηκε αναλόγως σε όλους τους καθηγητές.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ σε κάθε έναν καθηγητή δώρισε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της και τα τραγούδια που τραγούδησαν η Τετράφωνη Ευρωπαϊκή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Γρένδα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθησαν 5 υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι εξαπατούσαν πολίτες διεξάγοντας υποτιθέμενο φιλανθρωπικό έρανο για λογαριασμό ανύπαρκτου σωματείου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Δεκεμβρίου 2017 0
Συνελήφθησαν 5 υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι εξαπατούσαν πολίτες διεξάγοντας υποτιθέμενο φιλανθρωπικό έρανο για λογαριασμό ανύπαρκτου σωματείου Συνελήφθησαν στις 15-12-2017 το…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Οι Σαμοθρακίτες ζητούν τη λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Ακούει ο Υπουργός Παιδείας; Θα ικανοποιήσει το αίτημά τους;”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Οκτωβρίου 2018 0
Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε σήμερα (18/10) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης σχετικά με…

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των μεταλλείων Κίρκης

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Νοεμβρίου 2017 0
Kαλή είδηση έβγαλε το 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κομοτηνή καθώς δια στόματος αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου ανακοινώθηκε η αποκατάσταση του…