Εκδήλωση του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ με θέμα : «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας»

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:37
610 0

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθούν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018  η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη και ο Γραμματέας Προγράμματος  κ. Γεώργιος Στεργίου προσκεκλημένοι του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ όπου το απόγευμα στις 18:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia και στην αίθουσα «Τένεδος» θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε εκδήλωση με θέμα :

«Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας»

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Βατερλώ» με το Μέτρο 11 για τις Βιολογικές Καλλιέργειες! Στην Αν. Μακεδονία και Θράκη εγκρίθηκαν μόνο 119 αιτήσεις!!”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2019 0
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης…

Ολοκληρώθηκε το έργο Sailing across the Black Sea, προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας με Επικεφαλής Εταίρο τον Ο.Λ.Α.

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Σεπτεμβρίου 2021 0
Ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου το έργο “Sailing across the Black Sea – SaBS”, του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Λεκάνη της Μαύρης…