ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:01
458 0

Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Βαμβακερός Αντώνιος  και τα μέλη του Δ.Σ.  , με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχονται στους καθηγητές, τους μαθητές και στους γονείς τους καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο για όλους.

Κάνουμε έκκληση σ’ όσους μαθητές δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα να τα φέρουν στο ¨ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ¨-Καρτάλη 2 –  προκειμένου να δοθούν σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία σε ανθρώπους που ζουν στα όρια  της εξαθλίωσης, ότι αύριο θα έρθει μια καλύτερη μέρα για αυτούς και τα παιδιά τους και το σπουδαιότερο να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ.

 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

52 νέα κρούσματα κορονοϊού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Αυγούστου 2021 0
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (12/8) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 3.605, εκ των…

Εκδήλωση Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης: «200 Χρόνια Ελλάδα-101 Χρόνια Αλεξανδρούπολη: Από την γέννηση στην δημιουργία»

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουλίου 2021 0
 Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «200 Χρόνια Ελλάδα-101 Χρόνια Αλεξανδρούπολη: Από την γέννηση στην δημιουργία». Η…