Εκπρόσωποι της ΑΧΕΠΑ στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:46 πμ
196 0

Συνάντηση με υψηλού επιπέδου κλιμάκιο των ΑΧΕΠΑ είχε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ  στα Γραφεία του Οργανισμού, στον Εμπορικό Λιμένα της πόλης.

Από τους ΑΧΕΠΑ παρέστησαν ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ  Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Καναδά, ο κ. ΘΑΝΟΣ ΠΙΤΙΡΗΣ Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ευρώπης, ο κ. ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ελλάδας, ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Πρόεδρος του τμήματος  του ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης  και ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΙΑΣ, Μέλος του Δ.Σ. του τμήματος ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. ΔΟΥΚΑΣ  παρουσίασε στην αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ τις νεώτερες εξελίξεις σχετικά με την ανάπτυξη του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, ενός κατ εξοχήν αναπτυξιακού εργαλείου για την περιοχή της Θράκης και την Εθνική οικονομία, και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στους τομείς των Μεταφορών, της Ενέργειας και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Εξελίξεις που αναμένεται να προκύψουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι οποίες απαιτούν την συλλογική προσπάθεια όλων όσων ενδιαφέρονται ή μπορούν να επηρεάσουν τις διαδικασίες για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της ΑΧΕΠΑ, ο κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ τόνισε ότι ο Οργανισμός θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, αξιοποιώντας την σημαντική επιρροή του προς τον σκοπό αυτό.

Σχετικά άρθρα

Σκέψεις και μια πρόταση για το «Ινστιτούτο Θρακικών Μελετών» (του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Νοεμβρίου 2016 0
Με αφορμή το Α’ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών (Φέρες 15-18 Αυγούστου 1994), Εκκλησιαστικοί, Πανεπιστημιακοί, Αυτοδιοικητικοί και Σωματειακοί Φορείς της Θράκης, υπέγραψαν…

Ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαΐου 2019 0
Ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, με κορυφαία προσφορά στην Ελληνορωσική συνεργασία, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ Η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη, Συμβούλου…