ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:52
441 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Ενημέρωση

 

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Τον τελευταίο καιρό το Σωματείο μας είναι αρωγός στις προσπάθειες αλλαγών που προσπαθεί αλλά και έχει  πετύχει ο κλάδος μας μέσα από διαβουλεύσεις και πράξεις που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση με τοπικούς φορείς και Υπουργεία .

Για το λόγο αυτό καλούμε όλο το κόσμο του κλάδου μας , εγγεγραμμένους ή μη στο Σωματείο μας , σε μία ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στον 4ο Όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου για μία ενημέρωση για τις κινήσεις του Σωματείου μας άλλα και δύο έκτακτα θέματα που αφορούν άμεσα την λειτουργεία των επιχειρήσεων μας .

Η παρουσία όλων τον εγγεγραμμένων μελών κρίνεται απαραίτητη όπως επίσης και των μη εγγεγραμμένων, ώστε να μεγαλώσουμε την φωνή μας και την δύναμη μας απέναντι σε μελλοντικές διεκδικήσεις που θα προβούμε για το καλό του κλάδου μας.

Σχετικά άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απορρίφθηκε η ένσταση Λαμπάκη κατά της εκλογής Ζαμπούκη – Βγήκε η απόφαση πριν λίγο

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Αυγούστου 2019 0
Απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά της εκλογής του νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη,…

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Από πότε είναι το ίδιο ένας τοπικός μουφτής και ένας Πατριάρχης;

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Δεκεμβρίου 2017 0
Ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δηλώσεις του για το θέμα των μουφτήδων της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας έκανε τέσσερις επισημάνσεις.  «Τέτοιες αποφάσεις…