ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την εξυπηρέτηση των μελών του Επιμελητηρίου Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 8:01 μμ
133 0

Το Επιμελητήριο Έβρου σας γνωρίζει ότι, από σήμερα 13/03/2020, οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, τηλεομοιότυπου (fax) και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail), χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία.

Το μέτρο αυτό κρίνεται απαραίτητο για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των μελών μας.

Συνεπώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα:

Ε-mail

Τηλέφωνο

2551035848, 2551026223

Fax

2551023253

Δια ζώσης εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

 

Ανακοίνωση ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ σχετικά με τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Το Επιμελητήριο Έβρου, με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, ενημερώνει τα μέλη του ότι για την διευκόλυνσή τους έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του evroschamber.gr η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11.03.2020, όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, που περιλαμβάνει όλα τα κατεπείγοντα μέτρα που έχουν παρθεί έως τώρα για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, ωστόσο, γύρω από τα θέματα που αφορούν την εξάπλωση της ασθένειας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (moh.gov.gr) και την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr).

Σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Έβρου συνιστά σε κάθε εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο που χρειάζεται να συνδιαλλαγεί με τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου να επιλέγει τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης ή την τηλεφωνική επικοινωνία στις απολύτως αναγκαίες και έκτακτες περιπτώσεις, περιορίζοντας τις επισκέψεις.

Στόχος είναι πρωτίστως η προστασία της υγείας και της ασφάλειας κοινού και εργαζομένων, η αποφυγή της άσκοπης αναμονής στους δημόσιους χώρους του Επιμελητηρίου και η αμεσότερη εξυπηρέτηση των υποθέσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των μελών του και για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην επιχειρηματική κοινότητα.

Η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η εξάπλωση του κορωνοΐού απαιτεί από όλους μας υπευθυνότητα και πειθαρχία στα μέτρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιχειρήσεις μέλη – μας θα συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην προστασία των ευαίσθητων ομάδων και του κοινωνικού συνόλου.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του λιμενίσκου μικρών σκαφών

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ Επεμβαίνουμε στο πιο τουριστικό μέρος του Λιμένα της Αλεξανδρούπολης και καθαρίζουμε τον…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Πολιτική δίωξη του Πρύτανη του ΔΠΘ από τον Υπουργό Παιδείας! Η Κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο το Ίδρυμα!”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2017 0
Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθανάσιο Καραμπίνη, πραγματοποίησαν σήμερα (17/07) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός…