Εκτακτη προειδοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για έντονα καιρικά φαινόμενα

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Οκτωβρίου 2019
47 0

Σύμφωνα με την ενημέρωση της  Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από αργά τη νύχτα της Πέμπτης και για την Παρασκευή θα υπάρξει μεταβολή των καιρικών φαινομένων και ενδεχομένως να εκδηλωθούν  ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα χωρίς να αποκλείονται και χαλαζοπτώσεις. Από το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται βελτίωση.

Σε περίπτωση εκδήλωσης τέτοιων φαινομένων και για προληπτικούς λόγους συστήνουμε στους Δημότες Αλεξανδρούπολης:

  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από ισχυρούς ανέμους η βροχόπτωση για την αποφυγή ατυχημάτων και ζημιών.
  • Να ελέγξουν αν οι υδρορροές των σπιτιών τους λειτουργούν κανονικά για την αποφυγή υπερχείλισης.
  • Κατά την διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδας, ισχυρής βροχόπτωσης η χαλαζόπτωσης να αποφεύγουν κάθε υπαίθρια δραστηριότητα η εργασία καθώς και  άσκοπες μετακινήσεις.
  • Να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιακών οργάνων. 

Σχετικά άρθρα

Ο Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου Φιλάρετος Βαφείδης και η εποχή του (1850-1933) – – Ένας λόγιος Θρακιώτης Ιεράρχης (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2017 0
Ο Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου Φιλάρετος Βαφείδης και η εποχή του (1850-1933) Ένας λόγιος Θρακιώτης Ιεράρχης 1)Καταγωγή και σπουδές. Η…

Δημήτρης Αδαμίδης: «Ένα παράδειγμα λιτής διαχείρισης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2019 0
Αξιοποιείται το ύφασμα που είχε βρεθεί σε αποθήκη του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης και ήταν αγορασμένο και αχρησιμοποίητο από το 2002. Πρόκειται για…

Δημήτρης Ρίζος: «Η Κυβέρνηση υλοποιεί τη δέσμευσή της και προχωρά σε 15.000 μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση σε βάθος τριετίας, οι πρώτοι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών εδώ και μια δεκαετία»

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2019 0
Αρχής γενομένης από το 2019 όπου θα προχωρήσουν οι 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, ενώ στην συνέχεια θα προχωρήσουν…