Εκτακτο: Στις 18:00 μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – Θα ανακοινώσει απαγόρευση κυκλοφορίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:40
171 0

Στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός. Στο μήνυμά του θα ανακοινώνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας και των μετακινήσεων, προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα σαν αυτά που διαπιστώνονται τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα νέα μέτρα θα επιτρέπουν την κυκλοφορία και τις μετακινήσεις μόνο από και προς την εργασία, τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Από εκεί και πέρα, οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS, προς κάποιο συγκεκριμένο αριθμό, να δηλώνουν – μέσω μίας ειδικής φόρμας προς τα που θα κατευθύνονται. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι οι ανακοινώσεις με τα εξειδικευμένα μέτρα θα γίνουν στο Χαλάνδρι, όπου και βρίσκεται ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στα κυβερνητικά επιτελεία γίνονται διαδοχικές συσκέψεις για την ανακοίνωση και την εφαρμογή της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη , η ευθύνη είναι αποκλειστικά της απερχόμενης δημοτικής αρχής”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2019 0
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης , μετά το όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με…