Η πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, δεν μπορούσε παρά να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις του κινήματος σε μια συστράτευση χωρίς όρους και ιδιοτέλειες. Ως απλός στρατιώτης συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Παπανδρέου, έναν πολιτικό, που δεν φοβήθηκε το προσωπικό πολιτικό κόστος και δεν κρύφθηκε πίσω από τις ευθύνες του, προκειμένου να κρατήσει τη χώρα όρθια.

Όλα αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να προβληματίσουν τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες και να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, Είναι μια εκλογική μάχη που ξεπερνάει τα όρια του ΚΙΝΑΛ και οι επιπτώσεις της θα είναι καταλυτικές στην ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος και την πορεία της χώρας σε μια άλλη κατεύθυνση.

Είμαι Εβρίτισσα και ζω στον Έβρο. Δεν μπορώ να μην αναλογιστώ πώς θα ήταν ο τόπος μου, η Ελλάδα, αν πέρυσι στα γεγονότα του Αυγούστου στα σύνορά μας δεν υπήρχε ο φράχτης στα χερσαία σύνορα των Καστανεών – Βύσσας, ο φράχτης που έφτιαξε η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Είχα την τιμή να υπηρετήσω ως βουλευτής μαζί του και να γνωρίσω το ήθος του ανθρώπου, το ήθος του πολιτικού που τόλμησε τη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” την απόλυτη διαφάνεια, που μας έφερε στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση το απόλυτο εργαλείο σήμερα.

Σαν πολιτικός πάντα έκανα αυτό που πίστευα σωστό για τον τόπο μου και μιλούσε στην καρδιά μου.

Σήμερα η καρδιά και η λογική με φέρνουν δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου και με χαρά και συγκίνηση επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους για την ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης”

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Πού θα απαγορεύεται και πού θα επιτρέπεται η είσοδος των ανεμβολίαστων από τη Δευτέρα
Επόμενο άρθροΠότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα;