Την είδηση ότι η καταγωγή της είναι από την Δράμα κοινοποίησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό κανάλι TV100 τόνισε ότι «η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχαν μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι».

Όπως μάλιστα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στις φήμες ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, λέγοντας ότι «το 2015 στο τηλεοπτικό δίκτυο του γαμπρού του κυρίου Ερντογάν είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Πως υπάρχει μια κασέτα με δεδομένα που δεν αρμόζουν σε μια παντρεμένη γυναίκα. Εγώ πόνεσα πολύ με αυτό. Έχω τον αδελφό μου σκέφτηκα πως θα κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχω τον γιό μου… και τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από τα 18 μας».

Προηγούμενο άρθροΕυτέρπη Μπιλιμπίνη: “Αβέβαιο το μέλλον (και) της Σχολής Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο… Ένα ΦΕΚ δε φτάνει…”
Επόμενο άρθροΚατερίνα Μπέρδου: “Έχουν απαξιώσει το δημόσιο αγαθό της υγείας και επιβαρύνουν τους πολίτες με πολύ βαρύ κόστος”