-Παρά την εξαγγελία περί άμεσης επαναλειτουργίας ακόμη δεν ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης 
-Ενώ έχει ορισθεί Διοικητής από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και το απαραίτητο προσωπικό 
Εμπλοκή φαίνεται πως έχει παρουσιαστεί στην διαδικασία επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη, λόγω έλλειψης των απαραίτητων κονδυλίων για την διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους σπουδαστές.
Όπως είναι γνωστό, ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες έχειανακοινωθεί επισήμωςπως η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, που έχει μετατραπεί σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, θα λειτουργήσει ξανά και θα δεχθεί ήδη από φέτος σπουδαστές.
Ωστόσο, για την υποδοχή των σπουδαστών απαιτείται η διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να καταστούν κατάλληλες για την φιλοξενία και την εκπαίδευση των δόκιμων αστυφυλάκων.
Εργασίες που μέχρι στιγμής ωστόσο, και παρά το γεγονός πως οι μέρες περνούν, δεν έχουν υλοποιηθεί μιας και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να προχωρήσουν οι εργασίες, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του τοthrakitoday.com
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα προβληματίζει σχετικά με το εάν τελικά θα υλοποιηθεί η εξαγγελία περί, έστω, μερικής επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη αλλά και υπό ποιες συνθήκες για τους σπουδαστές.
Προηγούμενο άρθροΗ προκαταβολή των 26 δις «δώρο» στις «τσέπες» των πιστωτών και των τραπεζιτών!
Επόμενο άρθροΣτη γερμανική “Fraport” τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια έναντι 1,2 δισ.