Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης – Χρυσό Βραβείο για το AXD info kiosk

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Μαΐου 2018
730 0

Με το χρυσό βραβείο και την πρώτη θέση στη κατηγορία “Ενημερωτικά περίπτερα και σταθμοί μεταφοράς – Informational and transactional kiosks and terminals” βραβεύτηκε το φουτουριστικό AXD info kiosk του Alexandroupolis open mall που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης στον 11ο διεθνή ετήσιο διαγωνισμό σχεδιασμού των International Design Awards IDA στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ δήλωσε:

“Μετά από τις βραβεύσεις για την ανάπτυξη και χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας αλλά και αρχιτεκτονικής αστικού τόπου για το AXD info kiosk του Alexandroupolis open mall στην Ελλάδα, ένα ακόμη χρυσό βραβείο σχεδιασμού σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Los Angeles!

Gold Award και “1st Place in Interior Design” στην κατηγορία “Informational and transactional kiosks and terminαls” στα International Design Awards -IDA.

Περήφανος για την στρατηγική επιλογή μας να ενισχύσουμε το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και τον αστικό τόπο που καλούμε αγορά με υψηλή αρχιτεκτονική και μοντέρνο σχεδιασμό!!!

 

Θερμά συγχαρητήρια στην σχεδιαστική μας ομάδα και στους αρχιτέκτονες Ανδρονίκη Μανάβη, Σταύρο Μυστακίδη, Ιωάννα Βούζη και Μαρίνα Αλεξανδρίδη.”

 

Με τιμή,

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

 

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Κουρμπανιάν Βίβιαν

 

 

* το AXD info kiosk με συγκεντρωτική βαθμολογία 300 μονάδων κατέλαβε την 111η   θέση στη γενική κατηγοριοποίηση και το χρυσό βραβείο και την 1η θέση στην κατηγορία “Ενημερωτικά περίπτερα και σταθμή μεταφοράς – Informational and transactional kiosks and terminals”

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Τα φυσικά εμπόδια ευθύνονται για τον επικίνδυνο Κόμβο Μάνδρας ή η ελλιπής κατασκευή του;”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2019 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός της…

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ ΣΣ για την Παρακολούθηση Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Μονάδων Πυροβολικού

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Νοεμβρίου 2017 0
Aπό την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέσθηκαν Βολές Πυροβολικού και…

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2019 0
Την 8η Νοεμβρίου η Ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών…