Εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου “Sailing across the Black Sea – SaBS” στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:21
745 0

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 9:30 π.μ. στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί επίσημη εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων και εκπροσώπων φορέων που συμμετέχουν στο έργο “Sailing across the Black Sea – SaBS”, για την επίσημη έναρξη της περιόδου υλοποίησης.

Εταίροι του σχήματος πέραν του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης είναι ο Ναυταθλητικός Αλιευτικός Όμιλος «Γλάρος» με έδρα το Burgas της Βουλγαρίας και το Διεθνές Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και Πολιτικών Αναλύσεων με έδρα το Vatumi της Γεωργίας.

Το έργο SaBS αποτέλεσε αντικείμενο μακρόπνοου σχεδιασμού του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης με σκοπό την ενίσχυση της ικανότητας φιλοξενίας τουριστικών σκαφών καθώς και την ενδυνάμωση των δεσμών συνεργασίας με λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας στοχεύοντας στην ενίσχυση τουριστικών ροών προς την περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ – ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2019 0
ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ Η ακοίμητη κανδήλα των Πριγκηποννήσων στο…

Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2017 0
Η επιτροπή της Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμότειχου συνεχίζει τις ενέργειες της για την…