Ενημέρωση για την Δωρεά Μυελού των Οστών και συλλογή δείγματος από όσους θέλουν να γίνουν εθελοντές δότες

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Οκτωβρίου 2019
441 0

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Win Cancer πραγματοποιήσαμε την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση στις 22/4/2019 με την παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και εγκαινιάσαμε την πανελλαδική εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» για τη δωρεά μυελού των οστών.

Κεντρικός στόχος μας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών ώστε να διαδώσουμε παντού πόσο σημαντικό αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς εθελοντής δότης, να τονίσουμε επίσης την αξία του εθελοντισμού και τη σημασία της ενημέρωσης, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών, σε συνεργασία πάντα με φορείς εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.
Συνεχίζουμε την εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» , μαζί με λήψη δείγματος (στοματικό επίχρισμα-σίελο) με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα στις 19/10/2019 Σάββατο και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Βιέννη.

Ομιλητής: Λεβέντης Χρήστος Χειρουργός Ουρολόγος Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ
Συμμετέχει και η αιμοδοσία του ΓΝ Διδυμοτείχου με το εξειδικευμένο προσωπικό της για την λήψη των δειγμάτων (στοματικό επίχρισμα-σίελο) την ημέρα της εκδήλωσης.

Στην προσπάθεια αυτή μαζί μας έχουμε και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ
Στόχος μας είναι να εγγραφούν, μέσω της κινητοποίησης όλο και περισσότεροι νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα ανεύρεσης συμβατού δότη για να σωθεί μια ζωή!!
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσετε με την παρουσία σας την πανελλαδική εκστρατεία «ΣεΝΔιαφέρει» για τη δωρεά μυελού των οστών.

Με εκτίμηση
Ο Αν.Γραμματέας Χρήστος Λεβέντης

Σχετικά άρθρα

Επετειακή εκδήλωση για τον Κομοτηναίο Αρχιεπισκοπο του ”ΟΧΙ” ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Οκτωβρίου 2017 0
Επετειακή εκδήλωση για τον Κομοτηναίο  Αρχιεπισκοπο του ”ΟΧΙ” ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ. Εν όψει της Εθνικής Επετείου της 28 Οκτωβρίου 1940, ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός…

2η Μουσική Συνάντηση 2018 – ΣΥΜΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Σεπτεμβρίου 2018 0
Ο Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης συνεχίζει τις δράσεις του και μετά το άκρως επιτυχημένο “Summer Party” του Αυγούστου, καλεί όλους τους…

Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου στον Εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης 2020

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2020 0
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου συμμετείχε διαδικτυακά​ στον φετινό εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης​ στις 11 Οκτωβρίου με ένα βίντεο με τίτλο “Συντήρηση Αρχαιοτήτων στο…