Ενημέρωση για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κατά την τακτική συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2021, στη νοηματική γλώσσα

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:31
42 0

Οι κωφοί και με προβλήματα ακοής ή όρασης συμπολίτες μας ενημερώνονται πλέον άμεσα για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου με ένα σύντομο βίντεο στη νοηματική γλώσσα, με ηχητική περιγραφή και υπότιτλους.

Οι αποφάσεις κάθε συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αποτυπώνονται σε ένα συνοπτικό κείμενο, το οποίο αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα. Το οπτικοακουστικό υλικό φέρει υπότιτλους ώστε να διευκολύνει ανθρώπους με προβλήματα ακοής ενώ παράλληλα συνοδεύεται από ηχητική περιγραφή δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα με προβλήματα όρασης να έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Τα όποια εμπόδια δυσχεραίνουν την ισότιμη συμμετοχή στην ενημέρωση των ατόμων με αναπηρίες αίρονται, καθώς πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν σύντομα δελτία ενημέρωσης στη νοηματική γλώσσα με ηχητική περιγραφή και υπότιτλους με θέματα επικαιρότητας που αφορούν στον δήμο μας και την καθημερινότητα.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια , στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Φεβρουαρίου 2020 0
Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια, με αφορμή…