ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (12%)

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:51
323 0

 

Το Επιμελητήριο Έβρου ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη (3ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με την μεγάλη καθυστέρηση πληρωμής της Επιδότησης του Εργοδοτικού Κόστους (12%) από τον ΟΑΕΔ προς τις επιχειρήσεις του Έβρου και τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι δικαιούχοι επιχειρηματίες ενόψει της επικείμενης παραγραφής της απαίτησης που αφορά το έτος 2010.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Έβρου καθώς και του παραρτήματός του στην Ορεστιάδα (25520-26617) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Σχετικά άρθρα

Η αποχή απο τις εκλογές ως τρόπος αντίστασης στην κατάλυση του συντάγματος. (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Σεπτεμβρίου 2015 0
Το συνεχιζόμενο αδιέξοδο των Ελλήνων πολιτικάντηδων οδηγεί για ακόμη μια φορά σε εκλογές, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πάρει…

Επίσκεψη Νίκου Παππά στην Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2017 0
Στη Θράκη θα βρεθεί το τριήμερο 26-28 Απριλίου ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς Η επίσκεψη θα ξεκινήσει από…