Εξαιρετική και η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου με εισηγητές τους κ.κ. Μουστακίδη και Κώστα

512 0

Οι καθηγητές των ΤΕΦΑΑ Σάκης Μουστακίδης και Γιώργος Κώστα μίλησαν μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί, στην δεύτερη ημέρα του 1ου Συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Νομαρχείο της πόλης.

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού και ο πρώην μαραθωνοδρόμος οι οποίοι είναι και συνάδελφοι στις σχολές ΤΕΦΑΑ, ανέπτυξαν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση είχε ενεργό ρόλο και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαμουζέλος ο οποίος έθεσε και αυτός τις ερωτήσεις του στους δύο άνδρες. Νωρίτερα μίλησαν επίσης η Πρόεδρος του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγέλα Γιαννακίδου, ο Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος από την ομάδα εθελοντών του ΜΓΣ Εθνικού και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής βόλεϊ Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Το συνέδριο ολοκληρώνεται στις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής, Γιάννης Ναλμπάντης

 

Σχετικά άρθρα

Στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης ο Yφυπουργός Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2020 0
Τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. «Πρότυπο λειτουργίας υποδομών, αγωνιστικής δραστηριότητας και εξωστρέφειας»…