Εξαιρετική και η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου με εισηγητές τους κ.κ. Μουστακίδη και Κώστα

437 0

Οι καθηγητές των ΤΕΦΑΑ Σάκης Μουστακίδης και Γιώργος Κώστα μίλησαν μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί, στην δεύτερη ημέρα του 1ου Συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Νομαρχείο της πόλης.

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού και ο πρώην μαραθωνοδρόμος οι οποίοι είναι και συνάδελφοι στις σχολές ΤΕΦΑΑ, ανέπτυξαν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση είχε ενεργό ρόλο και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαμουζέλος ο οποίος έθεσε και αυτός τις ερωτήσεις του στους δύο άνδρες. Νωρίτερα μίλησαν επίσης η Πρόεδρος του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγέλα Γιαννακίδου, ο Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος από την ομάδα εθελοντών του ΜΓΣ Εθνικού και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής βόλεϊ Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Το συνέδριο ολοκληρώνεται στις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής, Γιάννης Ναλμπάντης

 

Σχετικά άρθρα

Έξι χρόνια χωρίς τον Νίκο Σαμαρά

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2019 0
Έξι χρόνια χωρίς το Νίκο Σαμαρά συμπληρώνονται σήμερα. Ήταν το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου 2013 όταν η τραγική είδηση για…

Χαραλαμπίδης: «Μπορεί να παραμείνει στην Α2 το ανδρικό των Κυκλώπων, πολλά συγχαρητήρια στο γυναικείο για τη μέχρι τώρα πορεία»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2018 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» της Δευτέρας με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο παίκτης της ανδρικής ομάδας και…