Εξετάζεται η δημιουργία του Δήμου Παναγίας Κοσμοσώτειρας; Η απόφαση στα χέρια του Πρωθυπουργού

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:04
630 0

Το Βελβεντό Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, 16 Απριλίου , Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως είχε ανακοινώσει το προηγούμενο βράδυ. Στην υποδοχή ήταν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Οι κάτοικοι του δήμου, που ξαναέγινε αυτόνομος και χωρίστηκε από τα Σέρβια,  επεφύλαξαν στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θερμή υποδοχή και τον ευχαρίστηκαν έντονα για την απόφαση να ξαναγίνει αυτόνομος ο δήμος στη συνομιλία που είχαν.

Εκεί ο έλληνας πρωθυπουργός τους εκμυστηρεύτηκε πως μία  από τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης ήταν ότι θα ακολουθούσαν και άλλα παρόμοια αιτήματα, ίσως όχι με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Βελβεντού, τα οποία  αιτήματα τα οποία «θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους».

www.altsantiri.gr

Σχετικά άρθρα

800 προσλήψεις συνοριοφυλάκων στον Έβρο – Τα κριτήρια επιλογής

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2020 0
Προχωράει κανονικά η εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων στον Έβρο, καθώς έχει προγραμματιστεί για…

Μητροπολίτης Διδυμοτείχου προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας: «οι ακρίτες είναι έτοιμοι πάντοτε να θυσιάσουν τον εαυτό τους υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά της πίστεως, τις αξίες της φυλής και την ακεραιότητα της Πατρίδας»

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2016 0
Με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου πραγματοποιήθηκαν τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 8ης του μηνός Δεκεμβρίου…