ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 223.000,00€.

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Μαυρίδη Βασίλη και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών, η σύμβαση για την προμήθεια ενός καλαθοφόρου οχήματος και δυο μηχανημάτων έργου με παρελκόμενα για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου , συνολικού προυπολογισμού 223.000,00 € με το ΦΠΑ.

Με την προσθήκη των τριών αυτών μηχανημάτων εκσυγχρονίζεται ο στόλος της Τεχνικής Υπηρεσίας και διευκολύνεται το έργο της σε όλη την έκταση του Δήμου Ορεστιάδας.

Αναλυτικά ο Δήμος Ορεστιάδας προχωρα στην προμήθεια:

– Ενός καλαθοφόρου οχήματος

– Ενός μικρού ερπυστριοφόρου εκσκαφέα

– Ενός μικρού φορτωτή πλάγιας ολίσθησης

– Μίας υδραυλικής σφύρας

– Δύο ράμπες αλουμινίου

Η προμήθεια έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες υλοποίησης ηλεκτρολογικών εργασιών του Δήμου καθώς και χωματουργικών όπου έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη.

Το σύνολο της προμήθειας χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος Φιλόδημος II και θα ενισχύσει σημαντικά τον στόλο των οχημάτων του Δήμου.

Προτεραιότητά μας παραμένει η συνεχής και αμείωτη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών,με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Προηγούμενο άρθροΕκοιμήθη η Γερόντισσα Αλεξία (Ηγουμένη της Μονής Παναγίας Εικοσιφοίνισσας)
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Γουμενίδης: “Με 40.000 κόσμο στα Δίκελλα το καλοκαίρι… παραμένει κλειστός ο κόμβος της Εγνατίας Οδού…”