Εξορμήσεις του ΚΚΕ/ΚΝΕ με αφορμή  την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:46
99 0

Σήμερα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, να στηριχθεί η νεολαία, οι νέοι εργαζόμενοι, που ειδικά τους τελευταίους μήνες βλέπουν να ετοιμάζεται για αυτούς ένα μέλλον χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα, χωρίς δικαιώματα, χωρίς φάρμακα στα νοσοκομεία ή μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, αλλά με “ελεύθερα ναρκωτικά”.

Με αφορμή  την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικώνη Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Έβρου της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα  για την πλατιά διάδοση τη θέσης του Κόμματος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, «για μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις»

Οι εξορμήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26 Ιουνίου, στις 20:00 μπροστά στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης και αντίστοιχα, στις 26 Ιουνίου, στις 20:00  στην πλατεία της Ορεστιάδας.

Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ

Το Τομεακό Συμβούλιο Έβρου της ΚΝΕ

Σχετικά άρθρα

Μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 οι ενστάσεις, για την επέκταση του σχεδίου πόλεως προς Νέα Χιλή – Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2016 0
Ακούστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη σε όσα ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την 1η ανάρτηση της πράξης εφαρμογής στην…

Τρικυμία εν ποτηρίω

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Σεπτεμβρίου 2018 0
Με ανακοίνωσή του ο δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Παύλος Μιχαηλίδης και με ανάλογη εναρμονισμένη στάση τοπικού site εγκαλούν τον Δήμο…