Εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:00
140 0

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον τόπο μας πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη.

Το μοναστήρι της Παναγίας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Ιερά Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς συμπατριώτες μας και σκεπάζει με τις προσευχές των αδελφών, τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας μας.

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Αύγουστου 2021 τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου και ακολούθως μέχρι τη 1.00’ μετά τα μεσάνυχτα ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Η τέλεση των ακολουθιών πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει προσδιορίσει το Υπουργείο Υγείας.

Το πρωί της Δευτέρας 23 Αυγούστου δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ για δηλώσεις Μητσοτάκη: “Οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης , του Έβρου και της Θράκης , θα επιτρέψουν να “πυρποληθεί “ το περιβάλλον και η οικονομία της περιοχής τους;”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2019 0
Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από την Χαλκιδική, είπε, χωρίς περιστροφές, ότι η επένδυση του “χρυσού” θα προχωρήσει ,…