Επίδοση επιστολής του Α.Δημοσχακη στην Γαλλική Πρεσβεία προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και με θέμα την Νίκη της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:13
393 0

Συνάντηση με αξιωματούχους της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα είχε σήμερα το πρωί, 10/12, το πρωί ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης. Αντικείμενο της προγραμματισμένης συνάντησης ήταν η επίδοση επιστολής με τελικό αποδέκτη τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ και θέμα την υιοθέτηση από την Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση της Νίκης της Σαμοθράκης ως συμβόλου της Νίκης των Ευρωπαϊκών αξιών, αρχών και ιδεών ενάντια σε κάθε ολοκληρωτική, αναχρονιστική και σκοτεινή ιδεοληψία που επιχειρεί να διεισδύσει στην Ευρώπη.
Η πρόταση του Βουλευτή έγινε δεκτή από την Γαλλική Πρεσβεία με ενθουσιασμό και αντιπροτάθηκε κατ’ αρχάς να προωθηθεί η ιδέα της υιοθέτησης της Νίκης της Σαμοθράκης ως συμβόλου της Ελληνογαλλικής φιλίας και συνεργασίας!
Η επιστολή και η πρόταση της Γαλλικής Πρεσβείας θα προωθηθούν στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας άμεσα, ενώ ο Βουλευτής τις επόμενες μέρες θα απευθύνει κάλεσμα σε φορείς και παράγοντες του Έβρου και της Θράκης να στοιχιστούν πίσω από την ιδέα αυτή.
Η ιδέα αυτή έχει ήδη κατατεθεί πρόσφατα στην Ευρωπαϊκή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (Ευρωβουλευτές, νυν, πρώην και υποψήφιοι), όπου είχε γίνει αποδεκτή επίσης με ενθουσιασμό.

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Τρέλλης: “Αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία προς τους μικρομεσαίους αγρότες της Περιφέρειας μας τα ποσά που κατανεμήθηκαν για την Περιφέρειά μας στην προκήρυξη του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες»”

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2019 0
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Χ. ΜΕΤΙΟ, τους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, τους ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Αποτελεί εμπαιγμό…

Συρίγος: Δεν ανοίγουν τα Πανεπιστήμια – Εξ αποστάσεως η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2021 0
Εξ’ αποστάσεως, κι όχι δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου στα ελληνικά πανεπιστήμια, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας για…