Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:48
91 0

Επίθεση με κόκκινες μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι, σήμερα τα ξημερώματα, στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση στην Αλεξανδρούπολη.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες, περιστατικό όπου άγνωστοι έριξαν τρικάκια στην είσοδο της οικοδομής, όπου στεγάζεται το γραφείο του Βουλευτή.

Για τα περιστατικά, ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά:

«Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι μου.

Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν.

Η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται»

Στη δημοκρατία η βία δεν είναι ανεκτή

Οι επιθέσεις στην οικεία του Βουλευτή Έβρου, Σταύρου Κελέτση, είναι μη αποδεκτές και απερίφραστα καταδικαστέες, όπως και κάθε πράξη εκβιασμού και προπηλακισμού. Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής μας λειτουργίας επενδύοντας στον φόβο, και δεν γίνονται ανεκτές από το πολιτικό μας σύστημα και την κοινωνία.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Έβρου

Νατάσα Γκαρά, Βουλευτής Έβρου & Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ"


Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα σε όλη την Ελλάδα από υποστηρικτές του καταδικασμένου εγκληματία Δ. Κουφοντίνα , βουλευτικά γραφεία , γραφεία των κομματικών μας οργανώσεων ακόμη και η κατοικία βουλευτή του Νομού μας αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού στα Χανιά , δηλώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται από τέτοιες συμπεριφορές. Όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις.

O Πρόεδρος της Δ.Ε. Έβρου
της Νέας Δημοκρατίας
Άκης Παρασκευόπουλος

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "N ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε.Ε.Π. ΕΒΡΟΥ"

Σχετικά άρθρα

«Η ΕΙΣ ΑΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΑ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2019 0
Ένα από τα βασικότερα και πλέον σημαντικά και καίρια από απόψεως σωτηριολογικής δόγματα της ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας, είναι και αυτό…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το Δέλτα του Έβρου και οι Καλύβες του πρέπει να αποκτήσουν έναν αναβαθμισμένο πλαίσιο λειτουργίας!” – Αποστολή Επιστολής προς τα αρμόδια Υπουργεία για νομοθετική πρωτοβουλία!

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Οκτωβρίου 2019 0
Επιστολή απέστειλε προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Εθνικής Άμυνας & Τουρισμού ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος…

Δεύτερο Τετραήμερο Εντατικό Θεατρικό Σεμινάριο του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης με θεμα: ”ΕΑΥΤΟΣ – ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2015 0
Το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, βασίζεται σε τρείς βασικούς άξονες, στις παραστάσεις, στις Δράσεις του πάνω…