Επίσημο εκλογικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη για τις Ρωσικές Προεδρικές Εκλογές

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:53
383 0

Το πολιτιστικό κέντρο «Ρώσικο Σπίτι» σας ενημερώνει ότι στις 18 Μαρτίου 2018, ημέρα των εκλογών στη Ρωσία για ανάδειξη Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά επίσημο εκλογικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη, στο κτίριο του Δήμου Αλεξανδρουπόλης στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 306.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 08.00 και 20.00 ώρες. Όλοι οι υπήκοοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας που διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στην Ελλάδα και έχουν συµπληρώσει την ηλικία των 18 ετών την ημέρα της ψηφοφορίας προσκαλούνται να προσέλθουν για να ψηφίσουν.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η επίδειξη διαβατηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού που είναι σε ισχύ.

Το Γενικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, παράλληλα µε τις εκλογές, θα εξυπηρετήσει τους συνταξιούχους για την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών και θα διανείμει διαβατήρια σε ισχύ.

Σχετικά άρθρα

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας αποφάσισαν οι λιμένες Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2016 0
Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για άμεσες δράσεις αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς κατά τη διάρκεια της ημερίδας…

Κώστας Καραΐσκος: “Ούτε σημαία… ούτε χρώματα ελληνικά… ούτε νύξη για απελευθέρωση… στο λογότυπο τής Περιφέρειας ΑΜ-Θ”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Φεβρουαρίου 2020 0
Nά καί τό λογότυπο τῆς Περιφέρειας ΑΜ-Θ γιά τά θρακικά 100χρονα: οὔτε σημαία, οὔτε χρώματα ἑλληνικά, οὔτε νύξη γιά ἀπελευθέρωση.…