Επίσκεψη από την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου σε έργα οδοποιίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Νοεμβρίου 2016
234 0

Σε έργα οδοποιίας που εκτελούνται και ολοκληρώθηκαν στην περιοχή του Διδυμοτείχου, μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνο Βενετίδη.

Συγκεκριμένα, επιθεώρησε το έργο «Συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου νοτίως του ποταμού Ερυθροποτάμου» και το έργο «Συντήρηση του πρωτεύοντος επαρχιακού οδικού δικτύου Νο 7 Τμήμα Διδυμότειχο – Κυανή – Μεταξάδες – Πολιά – Λάδη».

Στο έργο «Συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου νοτίως του ποταμού Ερυθροποτάμου», που ολοκληρώθηκε, αποκαταστάθηκαν οι αρμοί στις τρεις γέφυρες (Ερυθροποτάμου, σιδηροδρομικού σταθμού και βιολογικού) του τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Ε.Ο.51 (περιφερειακός Διδυμοτείχου), κι επίσης πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε σοβαρά τμήματα προς αποκατάσταση, που εντοπίζονταν κυρίως στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Βρυσικών έως τον οικισμό Μεταξάδων.

Επίσης, στο έργο «Συντήρηση του πρωτεύοντος επαρχιακού οδικού δικτύου Νο 7 Τμήμα Διδυμότειχο – Κυανή – Μεταξάδες – Πολιά (Βόρεια Είσοδος) – Λάδη» οι εργασίες ξεκίνησαν στις 24 Οκτωβρίου 2016 και προχωρούν στο πρώτο από τα επτά τμήματα παρέμβασης, από τον οικισμό Κουφόβουνου έως τον οικισμό Ασβεστάδων, όπου πρόκειται να αποπερατωθεί αποκατάσταση οδικού δικτύου συνολικού μήκους άνω των 1000 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Τεχνικών Έργων του Δήμου Διδυμοτείχου Δημήτριο Κεσόγλου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Εμφάνιση Επίσκεψη σε έργα οδοποιίας.jpg

Σχετικά άρθρα

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε τις ποδιές των ιατρών στο λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουνίου 2016 0
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, η Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ. και ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Έβρου,…

Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Κυπριανού του ομωνύμου Σταυριδείου Ιδρύματος χρονίως πασχόντων

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2017 0
Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυπριανού, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Σταυριδείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Χρονίως…