Επίσκεψη Μουζάλα στο Φυλάκιο του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:47
560 0

Ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Καΐσας συνόδεψε τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα στην 4ωρη επίσκεψή του στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής και στο Κέντρο Κράτησης του Φυλακίου Έβρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου του 2017.

Ο κ. Μουζάλας ολοκλήρωσε με την επίσκεψη αυτή την περιοδεία που πραγματοποίησε σε εγκαταστάσεις υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, που λειτουργούν σε Μακεδονία και Θράκη, δηλώνοντας για το θέμα σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι «Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία ιδιαίτερη πίεση, υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει προσωπικό που εργάζεται με αυτοθυσία και κάτω από δύσκολες συνθήκες, νομίζω, όμως, ότι θα τα καταφέρουμε»

Κατά την επίσκεψη, τόσο ο κ. Υπουργός όσο και ο κ. Βουλευτής συνομίλησαν με τους εργαζόμενους της δομής καθώς και τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις λειτουργικές της ανάγκες.

 

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας: “Απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των κατοίκων που εξυπηρετούνται από τον οδικό άξονα Ορεστιάδας – Κυπρίνου”

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Νοεμβρίου 2018 0
Ανακοίνωση της Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ορεστιάδας για την καθυστέρηση της ολκοκλήρωσης των έργων που γίνονται στον οδικό επαρχιακό άξονα Ορεστιάδας…