Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγου Νικόλαου Μενεξίδη στον Δήμαρχο Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:55
444 0

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Τον κύριο Μενεξίδη συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κουτούζος.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη αμφότερους για την πρόσφατη προαγωγή τους σε Υποστράτηγο και Ταξίαρχο αντίστοιχα της ΕΛ.ΑΣ. και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου τους.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων το ζήτημα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης στο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου, η τροχονόμηση της Αλεξανδρούπολης, η παρεμβατική δυνατότητα της Αστυνομίας σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον Δήμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η δράση της κινητής αστυνομικής μονάδας, ενός μέτρου που εφαρμόζεται εδώ και 6 μήνες περίπου και παρέχει βοήθεια κυρίως σε ανήμπορους δημότες απομακρυσμένων χωριών και οικισμών του Δήμου μας καθώς και θέματα πολιτικού ασύλου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κ.κ. Μενεξίδη και Κουτούζο για την έως σήμερα άριστη συνεργασία, εισπράττοντας τη διαβεβαίωσή τους ότι αυτή θα συνεχιστεί επαυξημένη καθώς οι ανάγκες της εποχής το απαιτούν.

Σχετικά άρθρα

ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΝΟΥΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΥΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝΟΣ «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαρτίου 2019 0
ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΝΟΥΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΥΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝΟΣ «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»   Θεόπνευστα θεολογικά και…

Σε νέες βάσεις η συνεργασία των Περιφερειών με το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για θέματα δημόσιας υγείας

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουνίου 2017 0
Σε νέες βάσεις τίθεται πλέον η συνεργασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και…