Επίσκεψη Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης στους Κήπους

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:27
1008 0

Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ κλείνοντας με έντονη σημειολογία για εφέτος τον κυκλο των επισκέψεων του για το 2018.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Ελέγχου Διαβατηρίων και στις λοιπές εγκαταστάσεις του Τελωνείου και συνομίλησε με αστυνομικούς και τελωνειακούς υπαλλήλους που υπηρετούν στους Κήπους.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ταμία της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Κουρτίδη και τον Διευθυντή Οργανωτικού κ. Μιχάλη Νικολαΐδη παρακάθησε σε σύσκεψη με τον Διευθυντή του Τελωνείου Κήπων κ. Αθανάσιο Γρηγορίου, τον Διοικητή του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων κ. Ιωάννη Δεμιράκη, τον Υποδιοικητή ΤΔΕ κ. Ιωάννη Νοικοκυρίδη και τους Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστο Τουφάκη και κ. Γεώργιο Βογιατζή αντίστοιχα.

Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Χατζημιχαήλ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στη σκιά των τελευταίων περιστατικών αρνητικής δημοσιότητας επισκεπτόμαστε το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης και το Τελωνείο των Κήπων προκειμένου αφενώς να στηρίξουμε και να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους αστυνομικούς και τελωνειακούς υπαλλήλους που εκτελούν υποδειγματικά το καθήκον τους υπερβαίνοντας εαυτούς στις περισσότερες των περιπτώσεων, αφετέρου να καταδείξουμε την ανάγκη παρεμβάσεων και λύσεων στο κτηριακό και τις υποδομές.

Δεν τιμά τη χώρα η εικόνα τριτοκοσμικών συνθηκών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μία συντεταγμένη και σοβαρή πολιτεία να επαφίεται στον πατριωτισμό των δημόσιων

Σχετικά άρθρα

Σύλληψη 2 υπηκόων Συρίας για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2017 0
Συνελήφθησαν στις 19-2-2017 το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 34…