Κατά την διάρκεια των συναντήσεων που έκανε τόσο με την διοίκηση του νοσοκομείου όσο και με τους εργαζομένους, ενημερώθηκε για την υψηλή παροχή υγείας που προσφέρει, αλλά και για τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση για την ομαλότερη λειτουργία του.

Ακόμη συζήτησε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς δράσεις και ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για να μειωθούν στο ελάχιστο τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Όλοι συμφώνησαν ότι έγινε μετά από χρόνια ποιοτική δουλειά ,αλλά υπάρχουν  ανάγκες που συνεχίζουν να υφίσταται σήμερα, αφορούν θέματα προσωπικού, υποδομών και εξοπλισμού.

Συνάντηση με δασοφύλακες-πυροσβέστες στο Σουφλί

Στο Σουφλί ο Μενέλαος Μαλτέζος συναντήθηκε με τους ανθρώπους που έχουν πάνω τους, το βαρύ έργο της πυρόσβεσης -πυροπροστασίας του μοναδικού δάσους Δαδιάς – Λευκίμης.

Μίλησε μαζί τους για τα τις ανάγκες τους, για τις υποδομές που υπάρχουν και το κτίριο που στεγάζονται, αλλά και για τον ρόλο τους στον ακριτικό Έβρο.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος μεταξύ τους για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων.

Πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δασαρχείο Σουφλίου, όπου ενημερώθηκε  για τη λειτουργία του και το προσωπικό που υπηρετεί.

Στις συναντήσεις στο Σουφλί συνοδευόταν από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ελίζα Καλέση.

Επίσκεψη σε αποστακτήριο Λεβάντας

Επίσκεψη στο αποστακτήριο αρωματικών φυτών που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μοναστηράκι πραγματοποίησε ο Μενέλαος Μαλτέζος.

Από τους υπευθύνους της μονάδας, έγινε παρουσίαση της  παραγωγικής

διαδικασίας της απόσταξης ενώ ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  συνομίλησε με παραγωγούς.

Όπως δήλωσε ο Μενέλαος Μαλτέζος:

“Η καλλιέργεια της λεβάντας στην περιοχή μας, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγο των κατάλληλων εδαφοκλιματικών συνθηκών που επικρατούν και μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης”.

Προηγούμενο άρθροΠροεκλογικά “όργια” του τουρκικού προξενείου στη Θράκη
Επόμενο άρθροΘέλει να προχωρήσει την επένδυση του “Χρυσού”, Θα το επιτρέψουμε;