Επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:47
377 0

Σύσσωμο το Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχο κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟ Παναγιώτη, στον οποίο επ’ ευκαιρία, του ευχήθηκε και από κοντά καλή συνέχεια & κάθε επιτυχία στο έργο του, μετά και την πρόσφατη προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου, κατά τις φετινές, τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών.

Στην ουσιαστική συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης Α/Υ κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης, καθώς και τρεις (3) Δ/τες υπηρεσιών της έδρας, ήτοι ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξ/πολης Α/Υ κ. ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Νικόλαος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης Α/Υ κ. ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ Σπυρίδων και ο Διοικητής του Τμημ.Τροχαίας Αλεξ/πολης Α/Α΄ ΔΕΜΙΡΑΚΗΣ Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν τόσο τα γενικότερα, τρέχοντα-επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο μας, όσο και τα ειδικότερα, μείζονος σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξ/πολης, λόγω και της νευραλγικής γεωγραφικής της θέσης [σύνορα, αεροδρόμιο, λιμάνι, Εγνατία Οδός κλπ], πλέον του γεγονότος ότι αποτελεί ταυτόχρονα σταθερό τουριστικό προορισμό ημεδαπών, αλλά και πολιτών της Γείτονος χώρας Τουρκίας.

Εκ μέρους μας, αφού καταγράφηκαν τα θέματα αυτά, υπογραμμίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται συνολικά με την βοήθεια όλων των στελεχών & του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α Αλεξανδρούπολης και δηλώθηκε η έμπρακτη θεσμική μας στήριξη προκειμένου να συμβάλλουμε με παρεμβάσεις μας, στην ανάδειξη και επίλυση των ποικίλων, ανακυπτόντων θεμάτων της.

Σχετικά άρθρα

“Κλείδωσε” η απόφαση της ΔΕΠΑ για είσοδο στο πλωτό τερματικό LNG της Αλεξανδρούπολης – Το feasibility study, ο IGB και τα PCIs

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Σεπτεμβρίου 2017 0
Χρήστος Στεφάνου Την περασμένη εβδομάδα στο ενεργειακό συνέδριο που έγινε στην Αλεξανδρούπολη ένα από τα βασικά θέματα των επαφών που…