Επίσκεψη της Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:16
787 0

Επίσκεψη στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σάββα Δευτεραίο. Θέμα συζήτησης η προκήρυξη που θα εκδοθεί για τον διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη των ήδη υπαρχόντων θέσεων εργασίας (προσαυξημένες κατά μία) με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έκφρασε την ανησυχία της για τη διασφάλιση της εργασίας όλων των εργαζομένων, μέσω συμμετοχής τους σε προκήρυξη και δήλωσε ότι η μονιμοποίηση των ήδη υπηρετούντων εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι» είναι ο μοναδικός δρόμος που διασφαλίζει τόσο το δικαίωμα στη δουλειά για τους εργαζόμενους, όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία της δομής.

Επισήμανε ακόμη ότι ο επίμονος και συνεχής αγώνας των εργαζομένων για 15 χρόνια είχε έστω και με προϋποθέσεις, αυτήν την εξέλιξη. Αποδεικνύεται ότι και για τις ελάχιστες κατακτήσεις απαιτείται σκληρός αγώνας.

Η εξέλιξη αυτή πρέπει να δώσει δύναμη στους εργαζόμενους, ενώ ταυτόχρονα βάζει στη θέση τους όλους αυτούς που λένε «δεν γίνεται τίποτα με τους αγώνες» και δείχνει ότι οι μόνοι πραγματικά χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν γίνονται

Σχετικά άρθρα

Απαγορεύσεις του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης λόγω διασποράς του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Απριλίου 2020 0
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι, δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία, δεν…