Επίσκεψη της Τ.Ο. Ποταμιού Έβρου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Οκτωβρίου 2016
500 0

Ομάδα της Τ.Ο. Ποταμιού του Έβρου αποτελούμενη από τους κα. Θεανώ Μπιτσακάκη, κ. Σωτήρη Βασιλακάκη, κ. Στάθη Γρηγοριάδη και κ. Φώτη Πλακογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου και συναντήθηκε με το Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Χριστόδουλο Μεντίζη και τον κ. Σταυράκογλου Κων/νο από το σωματείο, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούμε για τα διαχρονικά και τρέχοντα προβλήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η ενημέρωση κάλυψε θέματα  του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όπως οφειλόμενα ρεπό, ελλείψεις προσωπικού, μηχανογραφικές ελλείψεις, μετατάξεις προσωπικού από άλλες δομές υγείας, επίδομα φυσικοθεραπευτών κ.α.

Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική και η Τ.Ο. του Ποταμιού θα προβεί στις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες ούτως ώστε να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανάλογη συνάντηση μας με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αδαμίδη για περαιτέρω ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα