Ομάδα της Τ.Ο. Ποταμιού του Έβρου αποτελούμενη από τους κα. Θεανώ Μπιτσακάκη, κ. Σωτήρη Βασιλακάκη, κ. Στάθη Γρηγοριάδη και κ. Φώτη Πλακογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου και συναντήθηκε με το Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Χριστόδουλο Μεντίζη και τον κ. Σταυράκογλου Κων/νο από το σωματείο, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούμε για τα διαχρονικά και τρέχοντα προβλήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η ενημέρωση κάλυψε θέματα  του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όπως οφειλόμενα ρεπό, ελλείψεις προσωπικού, μηχανογραφικές ελλείψεις, μετατάξεις προσωπικού από άλλες δομές υγείας, επίδομα φυσικοθεραπευτών κ.α.

Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική και η Τ.Ο. του Ποταμιού θα προβεί στις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες ούτως ώστε να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανάλογη συνάντηση μας με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αδαμίδη για περαιτέρω ενημέρωση.

Προηγούμενο άρθροΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ (σχέσεις και προοπτικές στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ) – Άρθρο Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου
Επόμενο άρθροΜε την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, κηρύχθηκε η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Γονέων του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας