Επίσκεψη της Τ.Ο. Ποταμιού Έβρου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Οκτωβρίου 2016
418 0

Ομάδα της Τ.Ο. Ποταμιού του Έβρου αποτελούμενη από τους κα. Θεανώ Μπιτσακάκη, κ. Σωτήρη Βασιλακάκη, κ. Στάθη Γρηγοριάδη και κ. Φώτη Πλακογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου και συναντήθηκε με το Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Χριστόδουλο Μεντίζη και τον κ. Σταυράκογλου Κων/νο από το σωματείο, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούμε για τα διαχρονικά και τρέχοντα προβλήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η ενημέρωση κάλυψε θέματα  του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όπως οφειλόμενα ρεπό, ελλείψεις προσωπικού, μηχανογραφικές ελλείψεις, μετατάξεις προσωπικού από άλλες δομές υγείας, επίδομα φυσικοθεραπευτών κ.α.

Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική και η Τ.Ο. του Ποταμιού θα προβεί στις απαραίτητες πολιτικές ενέργειες ούτως ώστε να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανάλογη συνάντηση μας με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αδαμίδη για περαιτέρω ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

«Ηλεκτρονικό κουδούνι» για γυμνάσια και λύκεια – Πώς θα λειτουργεί η εκπαίδευση στο Lockdown

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2020 0
Σε αντίθεση με τις δομές τις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Πρωτοβάθμια -στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά δηλαδή- συνεχίζεται κανονικά η δια…

Σύσκεψη παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Γιάννη Τσιρώνη, στην Π.Ε. Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαρτίου 2017 0
Σύσκεψη παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη είχε σήμερα, Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου…

ΕΠΟΦΕ: Πανέβριο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους Συλλόγους – “Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής”

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουλίου 2018 0
ΠΑΝΕΒΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ “Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε…