Επίσκεψη του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:25
127 0

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα, ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης. Συναντήθηκε και συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α. Κώστα Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στη διαδικασία της ανάπτυξης του λιμένα.

Επίσης ο Σταύρος Κελέτσης συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Πλοίαρχο Ευστράτιο Ψύρρα και στελέχη του Λιμενικού Σώματος, από τους οποίους ξεναγήθηκε στο σύγχρονο φουσκωτό σκάφος τύπου RAFNAR, που τις προηγούμενες μέρες κατέπλευσε στο λιμάνι. Το νέο σκάφος, που είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα, διατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο μετά από αίτημα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, που υποστήριξε ο Βουλευτής Έβρου.

Τέλος ο Βουλευτής ξεναγήθηκε στο τμήμα του λιμανιού, που χρησιμοποιείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ενημερώθηκε για τη δραστηριοποίησή τους στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση για τη «Black Friday»

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2019 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ «BLACK FRIDAY» ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης 100/30-4-2004…